torsdag den 30. december 2010

Brødrene Copenhagen i Las Vegas

Så var det tid til at kigge på Las Vegas. Så vi satte afsted fra Mammoth i et sindssygt snevejr.(hvilket betyder at der er mere lækkert sne når vi kommer hjem igen) Efter en køretur på ca. 6 timer hvor der max var 5 sving var vi fremme. Her kommer brødrene Copenhagen ind i billedet, eftersom den mere eller mindre dumme hotel-receptionsdame ikke kunne finde vores reservation på trods af, at hun prøvede alle vores navne flere gange, som de stod i passet. Til sidst spurgte hun dog om hjælp fra os, og her gik det op for os, at hun troede Copenhagen var vores efternavn, og vi derfor var brødre!
Efter en aften bestående af glo-tur op og ned af The Strip endte vi i casinoet på vores hotel, som vi i øvrigt har fundet ud af, er et yndet sted for gamle mennesker, der er gangstativer og motoriserede kørestole over det hele, samt en lækker sødlig duft af gammel ble. Efter at have siddet ved et poker-lignende spil og drukket gratis øl og shots i et par timer, kunne vi konkludere, at jeg, Kristian, var aftenens pokerhaj, da jeg på et tidspunkt har forvandlet min ene dollar, til det flotte beløb= 13$, de blev naturligvis tabt igen senere, men det er vigtige er, at jeg nåede HELT derop.
Nu mangler vi bare at bestille shows, samt finde det rigtige sted til nytårsaften, så skal det nok blive et par fine dage. 

 pokerhajen Kristian

1 kommentar: