torsdag den 20. januar 2011

"Is it better than softporn"?

Nu har vi omsider, efter mail-korrespondance med tv-værten, modtaget klippet fra Nytårsaften i Las Vegas. Dette kan i se herunder ved at trykke på linket!Videoen er simpelthen for stor til at jeg kan uploade den direkte på bloggen.
Grunden til den lidt underlige overskrift, er af den grund, at jeg under interviewet med tv-værten ikke forstår hvad han siger. Det starter med, at han spørger mig hvilken del af Danmark vi er fra, hvortil jeg svarer "the northern part". Derefter spørger han: "Is it better than the southern part"? og her hører jeg det så som "Is it better than softporn"? Som en lille sidebemærkning når jeg aldrig at forstå hvad han spørger om, så jeg svarer ja til at den nordlige del af Danmark er bedre end blød porno:-) Hvilket den da i øvrigt også er, hvis i spørger mig!


Ps. Jeg vil ikke høre dumme kommentarer om min engelske accent på klippet! Den er decideret underlig, men hva' faen, det var sjovt!

Her er linket: http://vimeo.com/19012670

4 kommentarer:

  1. HOLD-nu-KAJE, det er sjovt!

    AAAHAHAHA!!

    SvarSlet
  2. Muhahahahahaha!

    Genialt! What a codak moment!

    SvarSlet
  3. Shit hvor er det grineren!!!!!!!!! hahaha :-)

    SvarSlet
  4. Nu siger du godt nok ingen kommentar....MEN HOLD KÆFT DU LYDER BØØØØØØWET! Klasse klip må jeg sige - det er fandme god humor.

    SvarSlet