søndag den 9. januar 2011

Backcountry og backflip

Så er det blogtid igen. De sidste par dage har gået med at udforske nattelivet i Mammoth. Her kan jeg afsløre, at det er ganske fint, eftersom det er blevet til tre fornøjelige aftener. Jeg har bl.a. endnu engang oplevet hvor lille verden er, da jeg tilfældigvis støder ind i en amerikansk dreng i bussen på vej mod byen. Han spørger mig på dansk om vi er danskere, da han hører vi synger i bussen(vi var på vej på disko). Det viser sig, at han har gået på Hasseris Gymnasium og boet i Gug i to år, så ham skulle jeg selvfølgelig have en stor øl sammen med. 
Vejret her, er helt vanvittigt godt. Man savner snart at se en sky. Dette gør jo desværre samtidig, at puddersneen er ved at være lidt brugt, så vi må finde på nye ting, såsom at tage i parken, hvor vi slår os rigtig meget.
Forleden tog vi dog afsted ud i offpisten hvor vi sammen med 4 af de andre drenge fra lejligheden byggede et hop i det bløde sne, eller som det hedder på ægte street manér: Backcountry kicker:-) Her lykkedes det minsandten for mig, efter lang tids overtalelse, gruppepres og dybe vejrtræknings/tænkepauser at lave en baglæns salto/backflip. Dette har jeg lagt her på siden hvis i vil se det. Sammen med videoklippet ligger her nogle billeder fra den helt og aldeles forrygende dag i sneen. 
For at de ikke bliver fornærmede må jeg hellere fortælle at Håkon og Jakob også selv gav den gas den dag. Håkon fik også lavet backflip, og den tossede Jakob lavede baglænder med 1 1/2 skrue i bedste gymnastik stil!     
 
Vi blev nødt til at tage lidt væk fra det officielle skiområde for at finde det perfekte spot til vores kicker.  
 
Den gode Håkon er i gang med at finde den bedste linje ned til vores kommende hop

Bagerst i billedet har vi den officielle del af Mammoth Mountain.

Kran vurderer længde og fart.

Jakob i bedste graver stil. Hoppet laver jo ikke sig selv. Derudover er det også et selvportræt.

Hoppet fik to funktioner: Venstre del var ment til at spinne, eller skrue om man vil. Højre del var til saltorotationer, derfor fik den lidt ekstra kurve.

Klaus på vej rundt i hans første forsøg på backflip. Det gik ikke helt som håbet:-)

Andreas på vej rundt i sit første backflip.

Christian kaster en 360'er afsted.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar