onsdag den 16. februar 2011

L.A. - Surf, sommer, fjernsyn igen, Sixflags og wrestling

Vi er nu kommet hjem fra Los Angeles. Endnu engang har vi haft et afbræk fra ski i form af en fremragende tur til L.A. På trods af høje forventninger oven på vores tur til San Francisco, blev de alle indfriet til fulde.
Vi boede i Hermosa Beach, hvilket er en bydel beliggende helt ud til stranden. Vores hostel hed denne gang "surf city hostel", og man må sige, at navnet var rammende for stedet. Bydelen var fyldt med surf og skate-forretninger og langs hovedgaden stod palmerne på række, så endnu engang var vi på sommerferie midt i vores skiferie. Denne gang var der bare MEGET varmere - 25-26 grader og skyfrit. Dette betød selvfølgelig at påklædningen bestod af flip-flops, shorts og t-shirt.
Vores hostel lå 50 meter fra den strand hvor de første afsnit af Baywatch blev optaget, så man kunne jo ikke undgå, at føle sig lidt Buchannon-agtig når man stolt gik i vandet ud for et af de velkendte "watchtowers".
Fredag aften da vi ankom, skulle vi naturligvis ud og kigge lidt på byen. Her gik det hverken bedre eller værre end, at vi bliver inviteret ind til et datingprogram, som publikum. Så endnu engang skulle gutterne i TV. Her stopper historien heldigvis ikke, i og med en af drengene, Mathias, blev spurgt om han ville deltage, da en af deltagerne havde fået kolde fødder. Det var endnu engang en stor TV oplevelse:-)
Vi er i gang med at få fingre i klippet, så jeg vil ikke skrive mere om det, men lade jer vente i spænding! Det er værd at vente på!!!
Lørdag stod den på afslapning og badning i stillehavet.
Søndag tog vi afsted til Sixflags, som er en forlystelsespark, hvor man har fokuseret 100% på vilde rutschebaner, dvs. ingen kedelige karruseller! Det var en VANVITTIG dag, hvor g-krafterne virkelig kunne mærkes, og flere gange i løbet af dagen var man i tvivl om, hvad der var op og ned! Alle forlystelsesparker jeg har prøvet blegner i forhold til Sixflags, og jeg skal uden tvivl tilbage en dag.
Mandag delte vi os op. Tre af drengene tog ud for at finde en bil, (som vi i et stykke tid har snakket om at købe) og vi tre andre brugte formiddagen på at leje skateboards og cruise op og ned langs stranden. Det var super lækkert, og vi følte os meget lokale! Bilen blev samtidig fundet og købt, så nu er vi klar til de helt stor offpiste/backcountry eventyr!
Mandag aften stod den på wrestling, "WWE RAW", hvilket også var en stor oplevelse. Det foregik i Honda center i Anaheim, hvor stemningen var særdeles høj med ca. 15.000 tilskuere. Denne blev ikke mindre af, at den tidligere wrestler og nu skuespiller "the rock" kom på scenen i forbindelse med annonceringen af ham, som vært for årets hovedbegivenhed indenfor wrestling - "wrestlemania". Vi fik denne aften set alle vores "idoler" indenfor wrestling: John Cena, Randy Orton, John Morrison, The Miz, The Edge, Sheamus og flere.
Tirsdag stod på forsikring af bil, samt hjemtur.
Slutteligt kan jeg fortælle, at vejrguderne endelig er med os, ihvertfald den del af hytten som hungrer efter puddersne. Det er startet med at sne idag, tirsdag, og fortsætter en uge frem. Prognoserne viser, at vi kan få helt op til 2,5 meter ny puddersne, så det ser ud til vi får perfekte forhold det næste stykke tid...LÆKKERT!
Herunder kan i se en række billeder fra turen, samt et par billeder af vores nye bil/bus, hvor det også kan ses at sneen er begyndt at vælte ned. Enjoy...
Tre små drenge på bagsædet på vej til L.A.

Et "lille" kort over Californien og L.A.

Håkon er helt klar til roadtrip.

Et gruppebillede efter middagspause på roadtrip.

På trods af varme og høj sol er der stadig sne på bjergtoppene.

Hermosa Beach med en, efter min mening, rigtig sej bænk lavet af longboards.

Gaden vi boede på, Pier Avenue.

Vores hostel, samt baren som lå lige under.

Sixflags.

VILD rollercoaster... Læg mærke til motto'et undet navnet: "Fly at the speed of fear".

Selv indgangene til de store forlystelser var vældige!

David på vej op i "Apocalypse" med Mathias ved hans side.

David og Mathias midt under turen... det går MEGET stærkt.

David på stranden, med hans nyindkøbte solbriller.

Tre raske fyre på molen.

Surfers walk of fame.

Indtil vi fik vores egen bil, var der til tider lidt trangt på bagsædet af lejebilen.

På longboardtur, David i baggrunden

Christian på longboard på trods af brækket arm.

Longboards med tæppe, i stedet for griptape.

Christian var lidt træt efter en tur på værtshus aftenen forinden.

Man skal huske at få væske i varmen.

Fart over feltet på longboardtur.

Christian i ægte surferstil på sit longboard.

Vores Dodge Ram 2500 fra 1997. Sneen daler!

Førersædet i vores nye flotte bil.

Læg mærke til det flotte betræk og gulvtæppe.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar